Vyrob ptačí budku pro Rudnou!

Akce Brontosarus
Akce Příroda
jednodenní
Datum
Místo Rudná
Věk 6 - 134 let
Začátek akce
Cena bez poplatku
Kontaktní osoba Jakub Vašák
+420 732 606 810
vasak.jakub.02@gmail.com
Web akce: https://fb.me/e/22wefapXy

Co na nás čeká


🐦🕊️ Pojď s námi vyrobit ptačí budku pro Rudnou a pomoz přírodě!  🌲


 ⁉️ Taky sis někdy říkal*a, že by v Rudný mohlo být trochu víc přírody? Scházela ti ale možnost tady něco udělat? Teď už můžeš - vyrob 27. 4. ptačí budku!


🔨 Budeš mít možnost si vyzkoušet, jak se vlastně taková budka vyrábí. Kromě toho je potom společně zavěsíme a řekneme si, jak o ně pečovat. Budeš potom vybaven*a si takovou budku udělat doma! A kromě toho potkáš další fajn lidi. 


🦉 Cílem je vytvořit 10 takových budek (a zavěsit je), abychom podpořili místní biodiverzitu. Ptáčci to mají těžké - hmyzu 🐜 rapidně ubývá a Rudná samotná neoplývá příliš starými stromy🌲, které některé z druhů potřebují. Takhle jim tedy pomůžeme! 🐣


⌚ Sraz budeme mít v 9:00 ráno, místo ještě upřesníme. Nebudeš potřebovat nic specifického - hlavně dobrou náladu 😋 (a dobře, vezmi si alespoň pracovní rukavice). Možná že i vrtačka se bude hodit, ale s tím ještě napíšeme. A pak vezmi něco na zub i pro ostatní 🍲 - nějaké drobné občerstvení bude, ale udělat nějakou dobrotou radost se vždycky hodím.


❤️‍🔥 Budeme se na tebe těšit! Kuba Vašák a Lukáš Dohnal


PS: Pozvi kamarády nebo rodinku!

Co, kde a jak

-

Dobrovolnická pomoc

-

Malá ochutnávka

🌿 Akce se koná v rámci Akce Brontosaurus - dny pro krajinu a přírodu u příležitosti Dne Země a oslav 50 let Hnutí Brontosaurus. 


🌎 Oslav s námi tento Den Země komunitní dobrovolnickou pomocí pro přírodu ve dnech 19. - 28. dubna na různých místech po celé České republice! 

Pomoz přírodě, nauč se nové věci a potkej lidi ze svého okolí. 

Zjisti více na akce.brontosaurus.cz

Organizační tým

Těší se na tebe Lukáš Dohnal a Kuba Vašák.

Kontakt

Kontaktní osoba: Jakub Vašák
E-mail: vasak.jakub.02@gmail.com
Telefon: +420 732 606 810
Webová stránka: odkaz