Přírodní zahrada v Třeboni

Akce Brontosarus
Akce Příroda
jednodenní
Datum
Místo Český nadační fond pro vydru
Věk do 100 let
Začátek akce
Cena bez poplatku Kč
Kontaktní osoba Klára Černá
+420 606 077 757
kcerna@ekocentrumvydra.cz

Co na nás čeká

Přírodní učebna je živým prostorem, který se v čase proměňuje. Proto i podoba, funkce či obsah jednotlivých částí se v čase mění. V rámci příprav na zahájení návštěvnické sezóny záchranné stanice pro volně žijící živočichy v Třeboni 2024 vás zveme ke strávení jednoho dne v naší přírodní zahradě a její přípravě na tuto krásnou akci.

Co, kde a jak

Třeboňská přírodní učebna, Jateční 311, 379 01 Třeboň

Dobrovolnická pomoc

Třeboňská přírodní učebna je domovem pro řadu ohrožených druhů z rostlinné a živočišné říše, je prostorem pro objevování, poznávání, zkoumání, vzdělávání i odpočinek a je zdrojem inspirace a energie pro všechny.

Tímto vás zveme na dobrovolnickou akci, kde společně pomůžeme s přemisťováním a prokátrováním kompostů, úpravou vyvýšených záhonů, přemístěním záhonu a přesazením rostlin, výsadbou rostlin, odstrojením a renovací teepee, sekáním a hrabáním části zahrady a mnoho jiných činností, při kterých se budeme vzájemně setkávat. Závěrem bychom opekli něco dobrého na ohni.

Malá ochutnávka

🌿 Akce se koná v rámci Akce Brontosaurus - dny pro krajinu a přírodu u příležitosti Dne Země a oslav 50 let Hnutí Brontosaurus. 


🌎 Oslav s námi tento Den Země komunitní dobrovolnickou pomocí pro přírodu ve dnech 19. - 28. dubna na různých místech po celé České republice! 

Pomoz přírodě, nauč se nové věci a potkej lidi ze svého okolí. 

Zjisti více na akce.brontosaurus.cz

Organizační tým

Těší se na tebe Klára.

Kontakt

Kontaktní osoba: Klára Černá
E-mail: kcerna@ekocentrumvydra.cz
Telefon: +420 606 077 757