Znečištění: ODHAL PRAVDU!!! 🚯

Akce Brontosarus
jednodenní
Datum
Místo Zoopark Zájezd
Věk 4 - 99 let
Začátek akce
Cena bez poplatku
Kontaktní osoba Honza Holeček
+420 776 339 794
honza.holecek@ddmp6.cz

Co na nás čeká

Letošní Den Země oslavíme v Zooparku Zájezd opět outdoorovou hrou pro děti i dospělé, tentokrát na téma "Znečištění: ODHAL PRAVDU 🚯". Součástí hry bude i praktická pomoc s odstraněním znečištění v okolí Zooparku.

Co, kde a jak

Lektoři kroužku Bushcraft & Survival DDM Praha 6, instruktoři BUSHCRAFTCODE z. s. a žáci ZŠ a MŠ Stehelčeves připravili pro oslavu Dne Země outdoorovou hru na téma "Znečištění: ODHAL PRAVDU 🚯". Ta bude probíhat v době od 9:00 do 15:00 hodin a výherci se mohou těšit na ceny od Zooparku Zájezd a dalších partnerů. Je určena dětem i dospělým od 4 do 99 let. Její součástí bude i stanoviště, na kterém si účastníci vyzkoušejí praktickou likvidaci znečištění v krajině a pomohou tak obnově populace kriticky ohrožené koroptve polní. Je samozřejmě možné přijet pomáhat i bez účasti ve zbytku outdoorové hry.

 

 

Doporučené vybavení:

  • oblečení a obuv do přírody
  • pracovní rukavice (na stanoviště, kde budeme likvidovat znečištění)
  • blok a tužka

Dobrovolnická pomoc

Dobrovolnická pomoc, při níž budeme uklízet konkrétní lokalitu v okolí Zooparku, pomůže projektu na obnovu populace kriticky ohrožené koroptve polní, který Zoopark dlouhodobě realizuje.

Malá ochutnávka

🌿 Akce se koná v rámci Akce Brontosaurus - dny pro krajinu a přírodu u příležitosti Dne Země a oslav 50 let Hnutí Brontosaurus. 

 

🌎 Oslav s námi tento Den Země komunitní dobrovolnickou pomocí pro přírodu ve dnech 19. - 28. dubna na různých místech po celé České republice! 

Pomoz přírodě, nauč se nové věci a potkej lidi ze svého okolí. 

Zjisti více na akce.brontosaurus.cz

Organizační tým

Těší se na tebe Honza, Jáchym, Marika, Robin, Dan a skvělý tým ze ZŠ a MŠ Stehelčeves.

Kontakt

Kontaktní osoba: Honza Holeček
E-mail: honza.holecek@ddmp6.cz
Telefon: +420 776 339 794